سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۳

تبدیل شدن به یک معامله گر !

Share/Save/Bookmark
کد مطلب: 267
 
 
تعجب بنده از این است که خیلی از بزرگواران از همان اول راه می خواهند بنشینند پای نمودار و شروع کنند به تحلیل گری و کسب درآمد و انتظار موفقیت را از خودشان دارد ! نه بطور کامل ، اما فقط سرفصل های آموزشی که یک معامله گر باید طی کند را در زیر آورده ام ، پس لطفا قبل از شروع کاری اول یاد بگیرید . در زیر ۱۰ قدم را آورده ام و برای تبدیل شدن به یک معامله گر باید این ها بگذرانید و در آخر لیستی از لوازمی که هر معامله گری باید داشته باشد .

قدم اول - نبوغ مالی : قبل از هر چیزی شما باید بتوانید به استقلال مالی برسید و راه های رسیدن به آن را یاد بگیرید . کتاب پدر پولدار و پدر فقیر نوشته رابرت کیوساکی بطور کاملا مختصر به این موضوع پرداخته است .

قدم دوم - روانشناسی فردی : شما بعد از رسیدن گذرندان دوره نبوغ مالی ، باید خود را بسنجید و به این درک برسید که چه نقاط ضعفی دارید و چه نقاط مثبت و از این نقاط مثبت و منفی چه تاثیری بر زندگی مالی شما خواهد گذاشت .

قدم سوم - تحلیل فاندامنتال : شما باید قبل از هر چیزی با رشته ی حسابداری آشنا باشید و علاوه بر آن با سیاست های مدیریتی نیز آشنا باشید و سپس به تحلیل اخبار منتشر بپردازید . تحلیل فاندامنتال (بنیادی) فقط یک دیدگاه بلند مدت از یک نماد را به شما می دهد ! هرگز بر اساس تحلیل فاندامنتال خرید و فروش نکنید و از تحلیل تکنیکال هم حتما بهره ببرید . موارد دیگری هم هستند که نیاز توضیحات مفصلتری دارند .

قدم چهارم - تحلیل تکنیکال : این نوع تحلیل دیدگاهی کوتاه مدت تر نسبت به تحلیل بنیادی می دهد و یک معامله گر حرفه باید توانایی شناسایی نقاط ورود و خروج خود را از بازار بداند که فقط از طریق این تحلیل نموداری دست یافتنی است .

قدم پنجم - مدیریت سرمایه : هرچقدر هم نقاط ورود و خروج عالی بدست بیاورید اگر مدیریت سرمایه نداشته باشید ، در تمام بازارهای مالی بازنده هستید . چه بسا سیستم های معاملاتی ۵۰% برد % ضرر با داشتن مدیریت سرمایه درست ، میتواند یک سیستم درآمد زا باشد . ( توجه کنید عرض نکردم ، برنده ! )

قدم ششم - روانشناسی بازار : اگر بازار های مالی معامله می کنید ، باید بتوانید جو حاکم بر بازار را بررسی کنید . بعضا افراد بی سواد روانشناسی بازار را با تحلیل فاندامنتال یکی می کنند و به معامله گران تازه کار آموزش می دهند .

قدم هفتم - یوگا : هر معامله گری باید یوگا برای آرامش اعصاب خود را آموزش دیده باشد و هر روز حرکات یوگا را انجام دهد .

قدم هشتم - نرمش های مخصوص مفاصل : معامله گران بیشتر عمر خود را روی صندلی می گذارنند ، باید در دوره های ورزشی مخصوص مفاصل شرکت کنند .

قدم نهم - رژیم غذایی : یک معامله گر باید بدن خود را بشناسد و بداند بدن او نیاز به چه نوع رژیم غذایی دارد .

قدم دهم - نگارش سیستم معاملاتی : شاید مهمترین بخش برای هر معامله گری این باشد که توانایی نگارش سیستم معاملاتی را داشته باشند ، متاسفانه بیشتر معامله گران حاضرند وقت برای استفاده و یادگیری استراتژی های دیگر بگذارند اما هیچگاه خود بدنبال نگارش سیستم معاملاتی خود نیستند ! آن هم بعضا به دلیل رسیدن به نتیجه ای زود رس است .

پس از گذراندن این ۱۰ قدم ، شما نیاز به وسایل زیر دارید :

۱- رایانه به همراه مانیتور در اندازه مناسب با کیفیت تصویر بسیار بالا

۲- صندلی کاملا حرفه ای ، به همراه یک میز متناسب با دید شما ( دید شما به مانیتور باید مستقیم باشد و هیچ زاویه ای نداشتن باشد .

۳- اینترنت با سرعت مناسب ، به همراه اینترنت پشتیبان

۴- UPS : حتما از منبع ذخیره برق استفاده کنید .

۵- تهویه هوا : هوای اتاق معامله گری شما حتما باید در بهترین حالت باشد .


موفق و سر بلند باشید



sharom.blog.ir