يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۸

طرح نسخ (حذف ) برخی از قوانین در حوزه مالیات توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی

Share/Save/Bookmark
کد مطلب: 912
 
نمایندگان مردم در خانه ملت، با یک فوریت طرح نسخ برخی از قوانین در حوزه مالیات موافقت کردند.
یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز ( یکشنبه 23 خرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی یک فوریت طرح نسخ برخی از قوانین در حوزه مالیات، با 127 رأی موافق، 72 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 258 نماینده حاضر در مجلس با آن موافقت کردند.
گفتنی است عبدالرضا مصری، در توضیح فوریت این طرح گفت: نزدیک به 110 سال از قانونگذاری در کشورمان می‌گذرد که متاسفانه با انبوه قوانین در این مدت روبرو بوده‌ایم، این در حالی است که هیچ قانونی در گذشته حذف نشده که خود محل ایراد است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز درخصوص انبوه قوانین و حذف آنها تاکید زیادی داشته‌اند. در این میان معاونت قوانین مجلس با گروه‌هایی از کارشناسان در درون و بیرون مجلس به مدت 4 سال بررسی‌های زیادی بر روی قوانین انجام داده‌اند تا یکسری از قوانینی که باید حذف شوند، مشخص گردند. لذا یک فوریت این طرح برای تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر این قوانین است.

کاتب : باید موضوع قوانین مالیاتی به صورت کارشناسی بررسی شود، نه فوریتی
غلامرضا کاتب در مخالفت با یک فوریت طرح نسخ برخی از قوانین در حوزه مالیات گفت: اینکه باید برخی از قوانین اضافه حذف شود، شکی نیست، ولی واقعیت آن است که موضوع قوانین مالیاتی از چالش‌های بزرگی است که در فضای کسب و کار و توسعه اقتصادی اهمیت دارد، لذا باید برای حذف آن زمان زیادی گذاشت تا بررسی‌های کارشناسی صورت گیرد.
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوعات باید در کمیسیون اقتصادی تجزیه و تحلیل شود و به نظر می‌رسد این طرح باید بدون قید فوریت و به صورت عادی بررسی شود.

فولادگر: فوریتی مهمتر از اقدام و عمل برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیست
حمیدرضا فولادگر در موافقت با یک فوریت طرح مذکور گفت: فوریتی مهمتر از این نیست که برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل صورت گیرد، ما قوانینی تصویب کرده‌ایم در حالی که قوانین دیگر را بلاتکلیف گذاشته‌ایم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس دهم گفت: بسیاری از قوانین مجلس، قوانین دیگر را تعیین تکلیف نکرده در حالی که باید مشخص شود که نسخ شود یا خیر./