پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۵

پیگیری و بررسی تراکنش‎های بانکی مشکوک توسط سازمان امور مالیاتی

Share/Save/Bookmark
کد مطلب: 961
 

رئیس سازمان امورمالیاتی گفت:

بین ۱۳ تا ۳۰ هزارمیلیارد تومان فرارمالیاتی وجود دارد که سازمان امورمالیاتی برای جلوگیری از آن، اداره کل جلوگیری از فرار مالیاتی را فعال و در ادارات استانی اداره خدمات مودیان را راه‌اندازی کرده است و کلیه تراکنش های بانکی مشکوک از مراجع مختلف دریافت و رسیدگی می شود.

سید کامل تقوی نژاد با شوم و مذموم خواندن پدیده فرارمالیاتی از برآورد 13 تا 30 هزار میلیارد تومانی برای این مسئله در کشور خبرداد 

و در پاسخ به خبرنگاران درباره مجازات عاملان آن گفت:

قانون اجازه تشکیل شعب ویژه رسیدگی به جرایم مالیاتی درقوه قضاییه را داده است که به همین مناسبت نامه ای به رئیس قوه قضاییه نوشته و از ایشان درخواست کرده ام که این شعب به طور خاص برای رسیدگی به جرایم مالیاتی تشکیل شود.

 سید کامل تقوی نژاد درحاشیه جلسه اتاق بازرگانی تهران با مدیران سازمان امورمالیاتی کشور گفت:

استنباط ما این است که بین 13 تا 30 هزارمیلیارد تومان فرارمالیاتی وجود دارد که سازمان امورمالیاتی برای جلوگیری ازآن، اداره کل جلوگیری از فرارمالیاتی را فعال ودرادارات استانی اداره خدمات مودیان را راه‌اندازی کرده است و کلیه تراکنش های بانکی مشکوک از مراجع مختلف دریافت و رسیدگی می شود.

وی درپاسخ به این که چرا ارقام فرارمالیاتی بسیار متفاوت از13 تا30 هزارمیلیارد تومان است؟
دلیل این مسئله را ناشناخته بودن مجاری و عرصه های این مسئله اعلام کرد و گفت:

امسال تاکید داریم که حداقل پنج هزارمیلیارد تومان از این مبلغ را شناسایی کنیم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور همچنین درجلسه اتاق بازرگانی تهران با بیان این که قول دادیم طرح جامع مالیاتی تا بهمن ماه عملیاتی شود،

افزود:
اگر دولت هزینه‌هایش زیاد می‌شود، حق نداریم برای تأمین آن به مردم فشار بیاوریم و این مقبول ما نیست که بخواهیم به هر بهانه‌ای مالیات بگیریم.

وی ادامه داد:
عمده نارسایی مالیاتی ارزش افزوده شاید با نصب صندوق مکانیزه حل شود، لایحه‌ای تنظیم شده که دارای مشوق‌هایی است و هزینه اولیه صندوق‌ها را سازمان پرداخت می‌کند. این لایحه به زودی در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار خواهد گرفت.
 
مرجع : خراسان